Creure en l’Home

Falten poc més de 48 hores perquè tengui lloc la primera trobada del GRUP de CRIANÇA per PARES a Sa Casa Màgica de Porreres.

DIVENDRES 8 de MAIG de 19:00 a 20:30
———————————————————-
Els homes ens reunim amb altres homes per anar de festa, al futbol, al gimnàs, per menjar i beure, per caçar, pescar, per xerrar de política, de lo malament que va el món, sobre les dones…

La proposta que oferim  és un ESPAI per compartir, aprendre i recolzar-nos entorn al tema de la CRIANÇA. També ha de ser un lloc on poder descarregar tensions de forma constructiva i carregar les piles per encarar positivament el dia a dia. Les penes i glòries amb els nostres fills i les nostres companyes són els factors que més determinen el nostre benestar o malestar, quan en som conscients podem prendre decisions i actuar.

Ens trobam sovint amb una imatge del homes com éssers insensibles, que no els importen les qüestions afectives ni domèstiques i que només es preocupen i es sacrifiquen entorn al tema del treball.

Sabem per experiència que aquesta és una corassa, una màscara. Davall aquestes capes els homes sentim, sofrim, pensam, desitjam…

Els canvis socials i culturals han portat una sèrie de canvis que posen en entredit les funcions i els estereotips masculins del passat i part del present.

Els homes necessitam espais on explorar aquests canvis, conèixer com ens afecten, a nosaltres mateixos, als altres homes i a les nostres families.

Els temps estan canviant i podem esperar a que l’onada del canvi ens passi per damunt o podem veure-la venir i aprofitar el seu poder per formar part del canvi.

Massa homes han arribat a la vellesa arrepentint-se de no haver gaudit dels seus, d’haver estat massa distrets amb el que pensaven eren les coses importants de la vida. Aprofitem les experiències de les generacions passades i donem-nos l’oportunitat de creure en nosaltres.

Vos esperam aquest Divendres 8 de maig a les 19:00 a Sa Casa Màgica de Porreres.

Fraternalment.

Jaume

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s