Pares i Mares de Fills Adolescents

Descripció: Grup de suport i acompanyament per a pares i mares de fills adolescents.

Justificació: La vivència de l’adolescència a la nostra societat no només és difícil pels propis adolescents sinó també per a les seves famílies. Els pares i mares viuen processos que poden ser molt dolorosos o desestabilitzadors.

Poder compartir de forma constructiva amb altres pares i mares que també estan passant per vivències similars ajuda a prendre consciència del sentit de tots aquests canvis i a entendre quin paper poden jugar els pares i les mares per a canviar determinades dinàmiques.

En els grups a més comptaran amb el suport d’un professional que aportarà informació científica i pràctica per a comprendre millor tot el procés vital de l’adolescència i com utilitzar-lo per a tenir relacions més saludables i agradables amb els fills adolescents.

Aquests canvis repercutiran tant al sistema familiar com a l’educatiu afavorint així un desenvolupament més saludable dels adolescents.

Destinataris: Pares i mares amb fills d’entre 12 i 18 anys.

Objectius: Oferir informació i suport als pares i mares de fills adolescents per a pal·liar el patiment vinculat a la criança.