Criança per Homes

Amics i amigues esteim posant en marxa un grup de criança només per homes, us agraïm que ens ajudeu a difondre la iniciativa entre els vostres coneguts i contactes.

La criança en la societat que vivim suposa molts reptes, el GRUP de CRIANÇA per HOMES vol cobrir un aspecte sovint oblidat, que és el del paper dels homes des de l’embaràs fins a la criança, oferint un espai de diàleg, de suport emocional i de formació.

Volem fer la nostra aportació en la creació d’una cultura de la criança integradora, on totes les persones implicades visquin amb plenitud el seu paper en aquest procés meravellós que és criar els nostres fills i filles, els nins i nines del futur!

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb mi a través de Facebook, Twitter, jaumemesquidamora.com i info@jaumemesquidamora.com

Grups semblants s’estan obrint per la península alguns arrel de la iniciativa de Javier de Domingo a Facebook amb el grup #siloshombreshablasen, darrerament ha sortit en mitjans informatius on podreu trobar més informació.

Us seguirem informant!